Καταμετρητής χρημάτων - BC-6300

Καταμετρητής χρημάτων - BC-6300 - 702213

Κωδικός προϊόντος: 702213Manufacturer:Barcode: 5202565702213Weight: 6.3 KG

Αυτός ο επαγγελματικός καταμετρητής χαρτονομισμάτων διαφορετικού συναλλάγματος με άθροισμα αξίας + τριπλή οθόνη και ανιχνευτή πλαστών με 100% αξιοπιστία UV/MG.
Ο διπλής λειτουργίας επαγγελματικός μετρητής - ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων, κάνει διπλό έλεγχο πλαστότητας, και μετρά 900 χαρτονομίσματα το λεπτό, είναι και 100% αξιόπιστος επαγγελματικός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων.
Μετρήστε εύκολα - γρήγορα - υπεύθυνα με τον ψηφιακό καταμετρητή χαρτονομισμάτων euro τις εισπράξεις σας, κάντε έλεγχο πλαστότητας σε μεμονωμένα χαρτονομίσματα για μην πέσετε θύμα εξαπάτησης.
Απαραίτητος εξοπλισμός για τράπεζες, δημόσιες επιχειρήσεις, οργανισμούς, επαγγελματίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, καταστήματα, ανταλλακτήρια, θα αποσβέσει πολλαπλά την αξία του αφού θα κερδίσετε χρόνο, λιγότερα ταμειακά λάθη, προστασία από εξαπάτηση, και τις συνέπειες αυτής. Συνδέεται στην πρίζα και λειτουργεί άμεσα.

Ανιχνεύει τα πλαστά χαρτονομίσματα με 3 τρόπους:
-Ελέγχει με UV την ποιότητα του χαρτιού μέσω λάμπας υπεριώδους ακτινοβολίας.
-Ελέγχει με MG την εκτύπωση με μαγνητική μελάνη.
-Κάνει έλεγχο διάστασης νομισμάτων.
-Λειτουργεί με ρεύμα, διαθέτει έξτρα αποσπώμενη οθόνη για εργονομική λειτουργία, ανιχνεύει αυτόματα τα πλαστά χαρτονομίσματα.
-Προστασία μηχανισμού από σκόνη, αυτόματη απενεργοποίηση όταν δεν χρησιμοποιείται, μοντέρνα σχεδίαση.
-Αυτόματα καταμετρά και σας εμφανίζει το σύνολο των χαρτονομισμάτων που τοποθετείτε στην εισαγωγή καταμέτρησης με ταχύτητα 900 χαρτονομίσματα / λεπτό.
-Για κάθε λειτουργία ανίχνευσης πλαστών μπορείτε να ρυθμίσετε τα διάφορα επίπεδα ευαισθησίας.
-Στην διάρκεια της καταμέτρησης αν πιάσει 2 χαρτονομίσματα ταυτόχρονα, τότε σταματάει η καταμέτρηση και εμφανίζεται μήνυμα στην οθόνη, έτσι έχετε λιγότερα λάθη στην καταμέτρηση χρημάτων.
-Δυνατότητα ρύθμισης της χοάνης σε περίπτωση που θέλετε να καταμετρήσετε χαρτονομίσματα διαφορετικού συναλλάγματος.
Για να μην σας παρουσιαστούν προβλήματα, θα πρέπει να μην έχετε εκτεθειμένο τον καταμετρητή χαρτονομισμάτων διαφορετικού συναλλάγματος μακριά από σκόνη, υγρασία, και δυνατό φως (όπως βιτρίνα κ.λ.π.).
Διαστάσεις: 31,1 x 25,6 x 21,3 cm

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

-Διαθέτει εφεδρική οθόνη για να τοποθετηθεί σε σημείο ευδιάκριτο και για τον πελάτη (Σύνολο 3 οθόνες, μία ενσωματωμένη πάνω, μιά στο πλάι, και μία που είναι πρόσθετη και συνδέεται με καλώδιο).
-Συμβατά με διάφορα συναλλάγματα απο χώρες όπως Ινδία, Αμερική, Ευρώπη, κ.λ.π
-Διαστάσεις χαρτονομίσματος: 50 -100 mm ~ 90 - 175 mm.
-Ταχύτητα καταμέτρησης: 900+ τεμ./ λεπτό.
-Αναφορά αποτελεσμάτων: Ψηφιακή οθόνη (δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική απομακρυσμένη οθόνη - συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία).
-Κατανάλωση: 80W.
-Ευκολία και άνεση χρήσης
-Εργονομικός σχεδιασμός

223,00 €