Ασύρματα ακουστικά - Headphones - Bluetooth 5.0

Ασύρματα ακουστικά - Headphones - Bluetooth 5.0 - E66BT - V32

Κωδικός προϊόντος: 590940Manufacturer:Barcode: 6242416590940Weight: 0.4 KG

Συνδέστε και μεταδώστε μουσική εύκολα με Bluetooth
Απολαύστε εύκολη συνδεσιμότητα με ένα άγγιγμα και ροή μουσικής. Δεν υπάρχει NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Νιώστε τη δύναμη του Extra Bass
Φτιαγμένο για τις σημερινές γραμμές μπάσων και τα χτυπήματα, η τεχνολογία Extra Bass προσφέρει ισχυρό, καθαρό ήχο μπάσων όπου είναι πιο δύσκολο να βρεθεί - σε φορητά ηχεία και ακουστικά. Το αποτέλεσμα είναι ένας πλήρης, βαθύς, συντονισμένος ήχος που είναι ιδανικός για EDM, Hip-Hop και άλλη μουσική. Πατήστε λοιπόν το κουμπί, στρέψτε το προς τα πάνω και αφήστε το μπάσο να πέσει.

Διατηρήστε τη μουσική άντλησης με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Η φόρτιση τεσσάρων ωρών σας δίνει συνεχή αναπαραγωγή έως και 30 ώρες - έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε, να παρακολουθείτε μετά από κομμάτι, να κάνετε μίξη μετά από μίξη.

Ακούστε με άνεση και στυλ
Το αυτορυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής και τα μαλακά, μαξιλαράκια αυτιού προσφέρουν τη μακροχρόνια άνεση που χρειάζεστε για να ακούτε τα αγαπημένα σας άλμπουμ πλάτη με πλάτη. Και φαίνονται καλά να το κάνουν επίσης.

Απολαύστε κλήσεις hands-free
Ένα ενσωματωμένο κουμπί και μικρόφωνο στο στήριγμα κεφαλής σάς επιτρέπει να λαμβάνετε κλήσεις hands-free από επιλεγμένα smartphone ενώ ακούτε μουσική. Εναλλαγή εύκολα μεταξύ τραγουδιών και κλήσεων χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας.

Προδιαγραφές
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ροή ήχου Bluetooth με υποστήριξη AAC και apt-X και κύκλωμα Electronic Bass Boost για πρόσθετη έμφαση στα μπάσα
Ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς χέρια
Προγράμματα οδήγησης 40 mm για απόκριση ευρείας συχνότητας
Άνετος σχεδιασμός γύρω από το αυτί με εξελιγμένο περιστρεφόμενο σχεδιασμό για φορητότητα
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία για μουσική μεγάλης διάρκειας και παθητική λειτουργία για κανονική, ενσύρματη λειτουργία χωρίς μπαταρία

Χρώμα: Ροζ, Μαύρο

16,00 €