Ασύρματα ακουστικά - Headphones - A780BL

Ασύρματα ακουστικά - Headphones - A780BL - AWEI

Κωδικός προϊόντος: 054225Manufacturer:Barcode: 6954284054225Weight: 0.2 KG

Περιγραφές:
Αυτές τις μέρες, τα ακουστικά χρησιμοποιούνται συνήθως. Ωστόσο, είναι ενοχλητικό και άνετο να συνδέσετε το ακουστικό στο κανάλι του αυτιού. Γιατί να μην δοκιμάσετε τα ακουστικά μας; Το προϊόν μας είναι βολικό και υγιές στη χρήση, το οποίο μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από τον εξωτερικό θόρυβο και να σας προσφέρει υπέροχη μουσική. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση hands-free μετά τη σύνδεση της συσκευής στο τηλέφωνό σας μέσω σύνδεσης Bluetooth, μάλλον εκπληκτική. Γιατί να μην πάρετε ένα σπίτι και να δοκιμάσετε;

Κύρια χαρακτηριστικά:
- Ασύρματη λειτουργία Bluetooth:
Με την τελευταία τεχνολογία Bluetooth 5.0, γρήγορη και σταθερή μετάδοση σήματος και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει ήχο Hi-Fi ακόμη και σε θορυβώδες και πολυσύχναστο περιβάλλον.

- 2 τρόποι:
Τα ακουστικά Bluetooth Awei μπορούν να υποστηρίξουν την ασύρματη λειτουργία και την ενσύρματη λειτουργία, επειδή υπάρχει μια ενσύρματη υποδοχή στο εξωτερικό του, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες σας.

- Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας:
Ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 250mAh, θα έχετε την απρόσκοπτη απόλαυση της μουσικής για 15 ώρες ή χρόνο ομιλίας για 12 ώρες μετά την πλήρη φόρτιση.

Αναδιπλούμενο σχέδιο:
Με το αναδιπλούμενο σχέδιο, αυτή η συσκευή θα μπορούσε εύκολα να χωρέσει στην τσάντα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία, κατάλληλη για ταξίδια, περπάτημα και ούτω καθεξής.

- Ευρεία εφαρμογή:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά Bluetooth Awei για να πραγματοποιείτε κλήσεις, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε ταινίες και να ακούτε μουσική κ.λπ.

Προδιαγραφές:
- Μπαταρία: ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 250mAh
- Χρόνος αναπαραγωγής μουσικής: 15 ώρες
- Χρόνος ομιλίας: 12 ώρες
- Χρόνος αναμονής: 300 ώρες
- Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
- Απόσταση λειτουργίας: 10μ
- Εύρος απόκρισης συχνότητας: 2,402 - 2,480G

Βάρος συσκευασίας: 0,499 kg
Μέγεθος προϊόντος (Π x Υ x Β): 20,00 χ 16,00 χ 6,00 εκ

Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x ζεύγος ακουστικών, 1 x καλώδιο ραδιοφώνου, 1 x καλώδιο φόρτισης, 1 x αγγλικό εγχειρίδιο χρήστη

33,00 €