Ασύρματα ακουστικά bluetooth με βάση φόρτισης - TWS - i30 - 881834 - White

Ασύρματα ακουστικά bluetooth με βάση φόρτισης - TWS - i30 - 881834 - White

Κωδικός προϊόντος: 881834Manufacturer:Barcode: 6217970881834Weight: 0.2 KG

Ασύρματα ακουστικά TWS i30 εξαιρετικής ποιότητας, τύπου Airpods με ενσωματωμένο μικρόφωνο. Εφαρμόζει με άνεση και σταθερότητα στο αυτί σας και μπορείτε να λαμβάνετε ή να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να κρατάτε το κινητό στο χέρια σας και χωρίς την παρουσία ενοχλητικών καλωδίων. Συμβατά με Android και Apple iOs συσκευές.

Κρυστάλλινος ήχος εξωπραγματικής ποιότητας με βαθύ μπάσο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Διαθέτουν noise canceling για να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους και να προσφέρουν μια μοναδική μουσική εμπειρία. Έρχονται στα χέρια σας σε κομψή θήκη φόρτισης, μεταφοράς και αποθήκευσης.

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν την νεότερη έκδοση Bluetooth 5.0 για ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας, μεγαλύτερη εμβέλεια και σχεδόν διπλάσια ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων (48Mbps) από την προηγούμενη έκδοση.

Ελάχιστο βάρος και άριστη εφαρμογή στο αυτί για να το φοράτε παντού και πάντα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα δυο ταυτόχρονα είτε το κάθε ένα ξεχωριστά.

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά χωρίς καλώδια, θα λύσουν τα χέρια σε αθλητές και δραστήριους ανθρώπους! Απολαύστε το τρέξιμο, την ποδηλασία και κάθε άλλη παρόμοια δραστηριότητα που σε άλλη περίπτωση, θα περιοριζόταν με τα καλώδια των ακουστικών.

Διπλό Ακουστικό Ναι
Είδος Τύπου Airpods
Κατασκευαστής TWS
Τύπος Σύνδεσης Bluetooth
Φόρτιση μέσω USB Ναι
Χρόνος Αναμονής 30 Ώρες
Χρόνος Ομιλίας 4 Ώρες 

29,00 €