Αποτριχωτική μηχανή

Αποτριχωτική μηχανή - KM-1900 - Kemei

Κωδικός προϊόντος: 319004Manufacturer:Barcode: 6955549319004Weight: 0.8 KG

Η Kemei φροντίζει να κάνει την περιποίηση σας την πιο απολαυστική συνήθεια μέσα στη μέρα σας με την Αδιάβροχη USB Κουρευτική Μηχανή φρυδιών και προσώπου KM-1900. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η συσκευή προσφέρει απόλυτο έλεγχο και υψηλή ακρίβεια σε όλες σας τις κινήσεις.

Ανανεώστε την εμφάνιση του προσώπου σας απλά με ένα βήμα!

Πάψτε να παραμελείτε την εικόνα σας και βάλτε προτεραιότητα την εξωτερική σας εμφάνιση. Δώστε άψογο σχήμα στα φρύδια σας και αφαιρέστε όλες τις ανεπιθύμητες τρίχες προσώπου εύκολα και γρήγορα. Προσαρμόστε το μήκος που θέλετε να κόψετε επιλέγοντας 1 από τα 4 χτενάκια (1/2/4/6mm) και απομακρύνετε τις κομμένες τρίχες και τα χνούδια με το ειδικό βουρτσάκι. Μπορείτε ακόμη να αφαιρέστε τις ενοχλητικές τρίχες από τα χέρια, τα πόδια, τους ώμους, τις μασχάλες, το λαιμό, την πλάτη κ.α. εύκολα και ανώδυνα. Κι όλα αυτά μέσα στο ίδιο σας το μπάνιο, αφού η ανθεκτικότητα της στο νερό την κάνει να μη διστάζει ακόμη και στα πιο υγρά περιβάλλοντα.

Πλέον, με μία συσκευή μπορείτε να:

• Τριμάρετε
• Δώσετε ομοιόμορφο σχήμα
• Τελειοποιήσετε τις άκρες

Τόσο ισχυρή που δε συγχωρεί καμία τρίχα!

Ο κινητήρας από κράμα αργύρου-παλλαδίου εξασφαλίζει εκπληκτική ταχύτητα 13000 στροφών το λεπτό. Η έξτρα-λεπτή λεπίδα πάχους 0.2mm εισχωρεί στο πιο δύσκολα σημεία για επαγγελματικά αποτελέσματα. Το τοξωτό σχήμα της κεφαλής προσαρμόζεται στις γωνίες του προσώπου και του σώματος για απόλυτη ομοιομορφία. Με ένα πέρασμα οι τρίχες ανήκουν στο παρελθόν.

Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες!

Το καλώδιο USB φροντίζει να σας λύσει τα χέρια. Φορτίστε και χρησιμοποιήστε τη συσκευή, όπου κι αν πηγαίνετε ακόμη και μέσα στο αμάξι σας, εξασφαλίζοντας ότι δε θα μείνετε ποτέ από μπαταρία. Δώστε και πάλι ζωή στην μπαταρία σας με μία απλή σύνδεση στο laptop σας. Το φωτάκι LED θα σας κρατά διαρκώς ενήμερους για τη φόρτισης της συσκευής. Το μικρό και πρακτικό μέγεθος της και το μηδαμινό της βάρος την καθιστούν ιδανική για να τη μεταφέρετε παντού.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

• Ισχύς: 3W

• Input: 5V

• Χρόνος φόρτισης: 2h

• Χρόνος χρήσης: 55min

Oδηγίες χρήσης στα Αγγλικά

18,00 €